Börsen

Börsen (och livet) i veckan

Hej på er! Hoppas ni (likt jag) avslutat veckan och fått ta helg. Jag har haft en ganska intensiv vecka med mycket upp- och nedgångar, precis som börsen. I mitt fall beror det dock på arbetsbelastning och krångel, medan det för börsens del beror på rapportperioden. Börsen lär därför fortsätta på ungefär samma vis nästa vecka, med stora uppgångar och nedgångar om vartannat.

En sak jag försökt ta mig mer tid för i veckan är att läsa, både digitalt och rena böcker. Det är tyvärr något som fått stryka på foten en del nu när jag är mer aktiv i mitt skrivande här på sidan. Men att ta in och lära sig ny information är viktigt, så jag ska nog fortsätta jobba lite på det.

I veckan har jag köpt in lite Kinnevik. Jag brukar inte handla innan rapport (14/2), men jag blev sugen på att chansa lite och ville sänka mitt GAV (genomsnittligt anskaffningsvärde) lite. Jag har också kollat på att köpa mer Telia, så jag hoppas att den faller liiite till (så att den ligger på runt 38,30kr) och sedan köper jag mer. Går den istället upp så hamnar jag på plus där igen, så det är ju lite av en win-win situation.

Nu ska jag försöka hinna till gymmet en sväng, ha en fin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *